Promo Ibar 2010

26.04.2010

Овако је било од речи до речи:
Са другарима члановима СКП (савеза комуниста Панчева ) сам се договорио да да се крене ујутру из Панчева нај касније у 7:45 часова и тако би – сексуално друштво крену до сајма где у транспортна возила утрчаше остали чланови СКБ ( савеза комуниста Београда ) и неки потенцијални чланови СКПТ ( савеза комунистичког покрета Тифран ).
За то време Председник и Подпреседник у илегали ( тајно место Сремчица ) натоварише опрему у тајно возило тајних регистарских ознака, боје која мора остати тајна и са председниковим оцем или ти татом тајним путевима одвезоше опрему на тајно место састанка за које су знали само чланови са највишег положаја у партији јер нисмо хтели да угрозимо целу тајну операцију звану...................................................промо Ибар 2010 :-о
Када смо се нашли на тајној локацији она није била више тајна зато што су нас видела два дебела а можда и три дебела немца. Ми брзо утоварисмо опрему у транспотна возила и правац Ибар.
Кад ми тамо а тамо међутим вода до лудила али ми решисмо да се спустимо низ Грмчић и Јагњило и би лудило. Кренули смо прсима и мало је фалило да нам страда задњица.За то веме део другара чланова СКПТ поставише камп и спроведоше део људства до Студенице где су спазили она два или три дебела немца како причају са „монасима“, али све је прошло добро и свако је отишао на своју страну. На крају субота супер: један у води, нула повређених, нула страдалих.
Камп смо поставили на тајној локацији одмах поред пруге тик пдно тврђаве Маглич уз пуно одобренје Грофа од Маглича за џ, а код кућице отправнока возова запалисмо ватру и пзадинци који дођоше апсолутно тајном возилом спремише нам клопу...богато.
Имали смо проблема са душецима који су се испухавали мада су другари ипак успели да се одморе и припреме за узбудљиву недељу.
У недељу поново иста прича Грмчић па Јагњило па хаварија наш председник преврће чамац ( ремонтован у заводу ) и људи у води. У помоћ притече други и трећи батаљон са својим храбрим другарима и ивукоше људе и спасише комплетну опрему осим једног дрвеног весла и једне плаве чутурев пуне слатког нектара. После овог „испада“ део људства крену копном а део настави своје путешествије водом. До краја све је протекло супер. Стигли и камп скоцкали ствари и опрему и кренусмо назад кад оно Кецман дао тројку на 0.8секунди пре краја и опет лудило.
И То Је То

заувек ваш врховни вођа у пакао

П.С. АКО НЕКО СПАЗИ ОНА ДВА ИЛИ ТРИ ДЕБЕЛА НЕМЦА НЕКА ЈАВИ ЦЕНТРАЛИ НА ДОБРО ПОЗНАТИ ТАЈНИ БРОЈ ТЕЛЕФОНА