Limska regata 2016

30.05.2016

Pozdrav,

Vratili smo se sa Limske regate. Sve je prošlo u najboljem redu.
29 naših prijatelja iz Apatina i drugih gradova, Dejan, Mićun i 6 sjajnih mladih momaka iz rafting kluba Eko-Lim iz Priboja, i iz Tifrana Dragan, Petar, Uroš, Tasa, Veliša, Milan i ja - ukupno 44 ljudi u 6 čamaca prešli smo oko 100 kilometara Limom za 3 dana, bez ijednog problema na vrlo ozbiljnom vodostaju i pored svih teškoća i prepreka koje prate ovakav put.
Zahvaljujem se domaćinima iz Plava, Andrijevice, Berana, Bijelog Polja i Prijepolja koji su nas prijateljski dočekali i nadam se da ćemo u budućnosti više sarađivati sa njima u cilju kvalitetnije organizacije raftinga na Limu i bolje promocije turističke ponude ovih gradova.
Saši Dobrijeviću i prijateljima iz Apatina kojima je ovo četvrto učešće na regati se zahvaljujem na odličnoj saradnji i razumevanju ozbiljnosti naše organizacije u cilju veće bezbednosti svih učesnika.
Dejanu Puzoviću, Mićunu i momcima iz RK Eko Lim, kao i kolegama-drugarima iz Tifrana se zahvaljujem na veoma profesionalnom pristupu. Tifran i Eko Lim su funkcionisali kao porodica tokom regate i tako treba uvek da bude.

Pozdrav svima i vidimo se na sledećim akcijama.

Dušan Jokić

FOTOGRAFIJE SA LIMSKE REGATE